När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk pastagratäng

serves
Portioner 4
cooking time
15 - 25 minuter
serves
642 kalorier * Per portion

Lakto-ovo-vegetarisk middagsfavorit som kan varieras i oändlighet - ett perfekt sätt att göra av med överbliven kokt pasta.

Ingredienser

  • 300g Quorn Strimlor
  • ½ zucchini
  • 200 g pasta
  • 200 g fetaost
  • 2 dl grädde
  • 3 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

1. Koka pastan enligt anvisning.

2. Skär zucchinin i tunna skivor och stek i het stekpanna med olja tills den fått färg. Tillsätt strimlorna. Salta och peppra.

3. Smörj en ugnsfast form. Varva pasta, zucchini, strimlor och fetaost. Avsluta med riven ost på toppen och häll över grädde. Kör gratängen i ugn cirka 15 minuter eller tills osten fått fin färg och grädden kokat in.

4. Servera med en fräsch sallad.

Skriv ut
recept som du kanske gillar