När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk lasagne

serves
Portioner 6
cooking time
10 - 25 minuter
serves
664 kalorier * Per portion

Ett lakto-ovo-vegetariskt recept på den snabbaste lasagne du nånsin lagat. Perfekt till middag och att frysa in till matlådor.

Ingredienser

  • 300g Quorn Färs
  • 300 g färdigkryddad pastasås, basilika/vitlök
  • 8-10 dl färdig ostsås
  • 16 lasagneplattor
  • Salt
  • Peppar
  • 2-3 dl riven ost

Tillagning

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Färssås: Blanda färs och tomatsås i en bunke och rör om ordentligt.

3. Smörj en ugnssäker form med olja. Börja med ostsås och varva sedan lasagneplattor och färssås. Avsluta med ostsås och toppa med riven ost.

4. Gratinera i ugnen 20-25 minuter tills lasagnen är mjuk och har fått fin gyllenbrun färg.

Skriv ut
recept som du kanske gillar