När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Fyllda filéer i ugn

serves
Portioner 4
cooking time
15 minuter
serves
539 kalorier * Per portion

Snabb lakto-ovo-vegetarisk rätt med fyllda filéer i ugn. Lätt att variera och passar lika bra till vardag som till fest.

Ingredienser

  • 312g Quorn Filéer
  • 60 g soltorkade tomater i olja
  • 200 g mozzarella
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • 2 dl lätt crème fraîche
  • 3 msk pesto
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g okokt bulgur

Tillagning

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Koka bulgur enligt anvisning.

3. Tina Quorn Filéer och skär ett längsgående snitt i varje. Strimla tomater och skiva mozzarella. Fyll filéerna med soltorkade tomater och mozzarella. Lägg i ugnsfast form, pensla med lite olja. Salta och peppra. Kör filéerna i ugn cirka 15 minuter eller tills de fått färg och osten har smält.

4. Pestokräm: Rör ihop pesto och crème fraîche. Smaka av med salt och peppar.

5. Servera med nykokt bulgur.

Skriv ut
recept som du kanske gillar