När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Tacosallad

serves
Portioner 4
cooking time
20 minuter
serves
572 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Strimlor (300g)
  • 1 påse tacokrydda (25-30g)
  • 2 majskolvar
  • 1 paprika, hackad
  • 12 körsbärstomater, halverade
  • 200g blandad sallad
  • 200g kidneybönor
  • 1 lime
  • ½ färsk chili, finhackad
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Till servering
  • 200g salsa
  • 200g gräddfil
  • 200g nachochips

Tillagning

  1. Hetta upp olja i panna på medelvärme och fräs tacokryddan sakta. Lägg i strimlorna i pannan och stek cirka 6-8 minuter.
  2. Stek eller grilla majskolvarna och dela dem.
Lägg upp sallad, paprika, tomater, bönor och Strimlor på tallrikar. Pressa över saften från limen och strö över finhackad chili. Servera med grillade majskolvar, salsa, gräddfil och nachochips.

trycket recept
recept som du kanske gillar