När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk sprödbakad Quornfilé & basilikasås - recept

serves
Portioner 10
serves
602 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 750 gram Quorn Filé, sprödbakad
  • 800 gram Pasta
  • 650 gram Grön grönsaksblandning
  • 650 gram Fänkål strimlad
  • 400 gram Svamp av dagens utbud
  • 300 gram Lök, strimlad
  • 3 cl Rapsolja
  • Svartpeppar grovmald
  • Sås
  • 3 dl Creme Fraiche
  • 1 dl Grönsaksbuljong
  • 12 gram Vitlöksklyftor
  • 50 gram Basilika färsk
  • 25 gram Persilja färsk
  • Salt
  • Vitpeppar mald

Tillagning

  1. Börja med såsen. Koka upp alla ingredienser utom basilika och persilja till en slät cremesky, smaka av med salt & peppar.
  2. Värm den sprödbakade Quornfilén enligt anvisning.
  3. Koka pastan i rikligt med vatten.
  4. Stek upp fänkål, svamp och lök utan att det tar färg och tillsätt den uppkokta såsen.
  5. Smaksätt och avsluta med grön grönsaksblandning, basilika och persilja.
  6. Häll blandningen över pastan och servera direkt.

Tips: Servera tillsammans med något ur vårt brödsortiment.

trycket recept
recept som du kanske gillar