När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Rosmarinstekta Quornfiléer - recept

serves
Portioner 4
cooking time
60 minuter
serves
596 kalorier * Per portion

Den här rätten är en variant på den klassiska påsksteken. Quorn™ Filéer drar åt sig av marinader ordentligt vilket gör att denna rätt har en rik smak av rosmarin.

Ingredienser

  • 224 gram Quorn™ Filéer
  • 2 msk rosmarin
  • 0,5 finhackad röd paprika
  • ca 1 dl olivolja
  • salt och peppar

Tillagning

  1. Marinera Quorn™ Filéer i en blanding av paprika, rosmarin, olivolja, salt och peppar.
  2. Skala och dela rotfrukterna och paprikan i stora bitar och lägg dem på en plåt. Strö över salt och peppar.
  3. Stek rotfrukterna i ugnen på 200 grader i ca 1 timme.
  4. Efter halva tiden; ställ även in filéerna i ugnen.
  5. Servera filéerna och de rostade rotsakerna med en god pepparsås, gärna smaksatt med torkade tranbär.
trycket recept
recept som du kanske gillar