När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Quorn kokoscurry med ris - recept

serves
Portioner 10
serves
525 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 7.5 cl Rapsolja 
  • 450 gram Lök gul
  • 20 gram Vitlöksklyftor
  • 45 gram Thailändsk röd currypasta
  • 800 gram Kokosmjölk
  • 750 gram Quorn Strimlor 10039
  • 400 gram Körsbärstomater, halverade
  • 25 gram Färsk koriander

Tillagning

  1. Tina quornstrimlorna. Hetta upp oljan, stek lök, vitlök och strimlorna tills de har fått lite färg. Rör i röd currypasta och kokosmjölk låt sjuda i ca 5 minuter.
  2. Lägg i körsbärstomater, en del av den hackade koriandern och en del av kokosen.
  3. Servera rätten tillsammans med ris.
  4. Rosta resterande kokos i en torr panna och strö över det och den hackade koriandern vid servering.

Tips: För ett roligare ris. Tillsätt chili, grönsaker och örter.

trycket recept
recept som du kanske gillar