Quorn Helgspecial med vegogriljering

Visste du att man kan laga vegetarisk julskinka? Quorn Helgspecial är lakto-ovo-vegetarisk och superlätt att tillaga. Här tipsar vi om bra saker att tänka på när det är dags att griljera din vegoskinka. Den perfekta helgmaten!

Portioner 6

85 mins

A Little Effort

154 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 400 g Quorn Helgspecial
  • Griljering:
  • 4 msk senap
  • 1 msk farinsocker
  • Salt
  • Peppar
  • 4 msk ströbröd

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 220°C. Gör hål i folien runt helgspecialen men låt den och metallförslutningarna i ändarna sitta kvar.
  2. Tillaga helgspecialen mitt i ugnen i 60 minuter. Låt den sedan vila i 5 minuter.
  3. Griljering: Blanda samman senap, socker, salt och peppar. Bred detta över helgspecialen och strö över ströbröd. Griljera i cirka 10 minuter i 200°C eller tills den fått fin färg.