När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk schnitzel (lakto ovo) med ärtrisotto - recept

serves
Portioner 2
cooking time
20 minuter
serves
748 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 1 paket Quorn™ Gruyère-schnitzel
  • 200 g risottoris
  • 850 g hemmagjord grönsaksbuljong, het
  • 50 g frysta ärtor
  • 50 g riven vegetarisk parmesanost (eller liknande), plus lite extra att servera
  • Saften och skalet från en halv citron

Tillagning

1. Tillaga Quorn™ Gruyère-schnitzlarna enligt anvisningarna på paketet.

2. Hetta samtidigt upp en stor kastrull på medelvärme och rosta riset i 1 minut under ständig omrörning. Tillsätt en slev med varm buljong och rör om tills den absorberats av riset. Sänk värmen. Tillsätt resten av buljongen, lite i taget tills riset nästan är färdigt och buljongen har absorberats av riset (ca 20 min).

3. Rör ned ärtorna, stek i 3-5 min och ta sedan bort kastrullen från värmen. Tillsätt ost, citronsaft och kryddor. Rör om. Strö över citronskalet och servera sedan tillsammans med Quorn™ Gruyère-schnitzlarna.

trycket recept
recept som du kanske gillar