När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk schnitzel (lakto ovo) med pepparrotsfärskost - recept

serves
Portioner 10
serves
535 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 1.1 kg Quorn Gruyere, sprödbakad 
  • 1.5 kg Färskpotatis 
  • 1000 gram Rödbeta Robust
  • 375 gram Granny smith äpple
  • 400 gram Pepparrotsfärskost
  • Färsk dill
  • Salt
  • Svartpeppar

Tillagning

Quorn gruyere sprödbakad

  1. Se anvisningar på förpackningen.

Potatissallad

  1. Stek alt. fritera hel/halverad färskpotatis (kokt). Rödbetorna rostas i panna eller ugn till fin färg. Vänd samman vid servering med lite klippt dill och tärnat äpple, salt och peppar.
  2. Servera Quorn gruyere sprödbakad tillsammans med en rejäl klick färskost.

Tips: Vid servering så ringla över lite örtolja, en nypa flingsalt samt avsluta med ett par drag från svartpepparkvarnen.

trycket recept
recept som du kanske gillar