När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Orientaliska wraps - recept

serves
Portioner 4
cooking time
15 minuter
serves
204 kalorier * Per portion

Wraps är perfekt till sommarutflykten. De går både snabbt att göra och är enkla att äta.

Ingredienser

  • 224 gram Quorn™ Filéer
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 msk soja
  • 2 msk flytande honung
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 10 gram färsk mynta, strimlad
  • 10 gram färsk koriander, strimlad
  • 2 st salladslökar, skivade
  • 2 st morötter, skalade
  • ½ gurka
  • 4 st tortillabröd
  • salt
  • nymald svartpeppar

Tillagning

  1. Värm ugnen till 200º C.
  2. Blanda vitlöken, sojan och honungen i en liten ugnsform. Tillsätt filéerna och marinera dem i 10 minuter.
  3. Rör ihop matlagningsyoghurt, mynta och koriander. Tillsätt salladslök, salt och svartpeppar.
  4. Skär tunna skivor av morot och gurka med hjälp av en potatisskalare.
  5. Värm de marinerade filéerna i ugnen i ca 10 minuter eller tills de får fin färg, vänd dem efter halva tiden. Ta ut filéerna och skär dem i mindre bitar.
  6. Bred yoghurtblandning på varje tortillabröd, lägg morot och gurka längs med mitten, toppa med Quorn™ Filéer och rulla ihop till wraps.
trycket recept
recept som du kanske gillar