När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Öppen lasagne med färs - recept

serves
Portioner 4
serves
515 kalorier * Per portion

Serveras med vitlöksfrästa trattkantareller och fetaost.

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 1 gul lök (skalad och finhackad)
  • 2 msk tomatpuré
  • Salt & peppar
  • 1 msk olivolja
  • 150 g fetaost
  • 300 g lasagneplattor
  • Vitlöksfrästa trattkantareller
  • 300 g färska trattkantareller
  • 2-3 vitlöksklyftor (skalade och finhackade)
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe färsk timjan

Tillagning

Koka upp vatten i en kastrull och salta. Koka lasagneplattorna mjuka, ca 10 min, sila av vattnet och håll dem varma.
Fräs svampen i torr panna tills de krympt till hälften av sin storlek, tillsätt olivolja och vitlök. Salta och peppra, vänd ner hackad timjan.
Fräs Quorn Färs och gul lök med tomatpuré i ca 5 minuter. Salta och peppra.
Montera lasagnen på en tallrik genom att varva plattor, svamp och färs. Toppa med smulad fetaost.
trycket recept
recept som du kanske gillar