När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Quorn med aprikosris & kålfräs - recept

serves
Portioner 10
serves
488 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 750 gram Quorn strimlor
  • 70 gram Rapsolja
  • 360 gram Rotfruktsstrimlor
  • 100 gram Purjolök, finskuren
  • 100 gram Lök gul
  • 5 gram Malen kryddnejlika

Tillagning

  1. Skär aprikoserna i grova bitar, fräs tillsammans med riset och gurkmejan i lite olja i en vid kastrull.
  2. Tillsätt vatten och buljong och låt det koka färdigt på låg temperatur.
  3. Strimla salladskål och lök. Bryn tillsammans med quornstrimlorna och kryddorna i lite olja. Vid slutet addera rotfruktsstrimlorna och purjolöken, smaka av med salt och cayennepeppar.
  4. Rör ihop chutneyyoghurten och smaka av med salt och peppar.

Tips: Servera med färsk lime och Naanbröd vid sidan.

trycket recept
recept som du kanske gillar