När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk middagskorv med oliver & basilika - recept

serves
Portioner 4
serves
kalorier * Per portion

En härlig allt-i-ett rätt med klassiska italienska smaker.

Ingredienser

  • 1 pkt Quorn middagskorv à 300 gram
  • 2 dl bulgur
  • 4 st kronärtskockshjärtan på burk, avrunna och delade i kvartar
  • 150 gram körsbärstomater, delade
  • 1 dl blandade oliver utan kärna
  • 2 msk tapenade
  • 1 knippa färsk basilika, finhackad
  • salt och peppar
  • färsk, riven parmesan till servering

Tillagning

  1. Skär Quorn middagskorv i skivor.
  2. Koka bulgur enligt anvisning på paketet.
  3. Hetta upp rapsolja i en stekpanna och stek Quorn middagskorven i ca 5-7 minuter.
  4. Tillsätt kronärtskocka, körsbärstomater, oliver och bulgur. Fräs allt i 3 minuter.
  5. Blanda i tapenaden och färsk basilika. Smaka av med salt och peppar.
  6. Servera med färsk, riven parmesan.
trycket recept
recept som du kanske gillar