När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Nickes Backyard Burger - Vegetarisk (lakto ovo) hamburgare med Quorn - recept

serves
Portioner 4
serves
kalorier * Per portion

"Jag har valt mina egna favoritsmaker: en burgare med bluecheese-dressing och saltgurka!" Nicke Borg

Quorn Burgare
Hamburgerbröd
Bluecheese-dressing
Sallad
Saltgurka

Till servering:
Cajunkryddad coleslaw.

Stek enligt anvisningarna nedan. Montera burgarna; Först brödbotten, sedan sallad, saltgurka, burgare, dressing och brödlock.

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 2 tsk grovmalen svartpeppar
  • 2 msk olja/smör
  • Salt
  • Bluecheese-dressing:
  • 1 dl lätt crème fraîche
  • 50 g blåmögelost utan löpe
  • Salt & peppar
  • Cajunkryddad coleslaw:
  • 200 g vitkål, finstrimlad
  • 1 morot, skalad och finriven
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • ½ dl majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ tsk salt
  • 2-3 tsk cajunkrydda
  • 2 tsk vinäger
  • 1 msk olivolja

Tillagning

4 Quorn Burgare
Hetta upp smör/olja i en stekpanna på medelvärme, tillsätt svartpeppar. Stek burgarna ca 3 min/sida.

Bluecheese-dressing:
Rör ihop bluecheese-dressingen till en slät sås, smaka av med salt och peppar.

Cajunkryddad coleslaw:
Blanda vitlök, yoghurt, majonnäs, senap, salt, cajunkrydda, vinäger och olja i en bunke. Tillsätt kål och morot och blanda väl. Låt stå i kyl minst 1 tim.


trycket recept
recept som du kanske gillar