När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk (lakto ovo) burgare - Manges Big Quorner - recept

serves
Portioner 4
serves
kalorier * Per portion

"Eftersom tanken är att göra en god burgare och samtidigt minska köttkonsumtionen gjorde jag en version på världens kanske mest sålda hamburgare. Den blev riktigt god och jag är väldigt nöjd med resultatet!” Mange Schmidt

8 Quorn Burgare
4 hamburgerbröd från Magnus Johanssons bageri i Hammarby Sjöstad
Romansallad
Gul lök
Saltgurka
Smältost utan löpe
Dressing

Stek eller grilla burgarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skär burgarbrödet i tre delar. Montera burgarna; Först brödbotten, lägg på sallad, lök, dressing och ost. Därefter burgare, bröd, sedan nytt lager med sallad, lök, dressing och även saltgurka. Därefter burgare och sist locket.

Ingredienser

  • Sallad, lök, gurka
  • 10 romansalladsblad 
  • 2 gula lökar
  • 16 skivor saltgurka
  • Dressing
  • 2 dl Hellmans majonnäs
  • ½ dl bostongurka
  • 2 msk French’s senap
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk vitlökspulver

Tillagning

Sallad, lök, gurka
Strimla salladsbladen, hacka löken fint och skärsaltgurkan i skivor.

Dressing
Bland alla ingredienser och rör om.

trycket recept
recept som du kanske gillar