När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Persikodoftande Quorngryta - recept

serves
Portioner 10
serves
598 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 870 gram Quorn, strimlor
  • 1 msk Rapsolja 
  • 7 gram Gul curry
  • 10 gram Sambal Oelek
  • 2 st Vitlök klyftor 
  • 125 gram Edamamebönor
  • Golden hot Peach pot -
  • Persikodoftande
  • Quorngryta
  • 125 gram Paprika röd
  • 2 st Vatten
  • 800 gram Cocosmjölk
  • 0.25 dl Mango chutney 
  • 400 gram Konserverade persikor utan spad
  • Salt
  • Svartpeppar grovmald
  • Maizenamjöl
  • 600 gram Bulgur
  • 1.2 kg Vatten 

Tillagning

  1. Fräs quornstrimlorna i olja med curry, sambal oelek och vitlök. Tillsätt hackad vitlök och strimlad paprika och låt fräsa ytterligare en stund. Häll på cocosmjölk och vatten och låt puttra några minuter. Tillsätt avrunna och skivade persikor, sojabönor och mango chutney.
  2. Smaka av med salt och grovmalen svartpeppar.
  3. Servera rätten med ris, bulgur eller couscous tillsammans med en salladsbuffé.

Tips: Koka riset, bulgurn eller couscousen i kryddor och buljong för en extra

Tips: smakupplevelse.

trycket recept
recept som du kanske gillar