När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk Durban Curry - recept

serves
Portioner 4 - 6
cooking time
20 - 25 minuter
serves
371 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 312 g (1 paket) Quorn™ Filéer
  • 4 tsk olivolja
  • 1 lök, hackad
  • 1 msk pressad vitlök
  • 2 msk krossad ingefära
  • 3 msk Durban masala eller pulver av röd curry
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 4 kardemummafrön
  • 2,5 dl hackade tomater
  • 2,5-5 dl vatten
  • 4 förvällda (blancherade) potatisar, skurna i fyra bitar
  • 250 g frysta ärtor
  • Färsk koriander som garnering

Tillagning

1. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken tills den är mjuk. Tillsätt vitlök, ingefära och kryddor och stek i 5 minuter.

2. Tillsätt tomater och vatten, koka upp och sänk sedan värmen och låt sjuda i 15 minuter. Tillsätt potatisen och låt sjuda ytterligare 20 minuter.

3. Tillsätt ärtorna, låt sjuda ytterligare 5 minuter och stäng sedan av värmen och garnera med färsk koriander.

trycket recept
recept som du kanske gillar