När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Chili-kokosglaserade Quornfiléer - recept

serves
Portioner 4
cooking time
10 minuter
serves
378 kalorier * Per portion

Snabblagad, smakrik och matig sallad med Quorn™ filéer som smaksatts med en exotisk glaze.

Ingredienser

  • 8 Quorn™ Filéer
  • flingsalt och nymald svartpeppar
  • ca 1 dl Sweet chilisås
  • 1 burk svarta bönor
  • 2 avokado
  • 1 påse ruccola
  • 200 gram körsbärstomater
  • ljus japansk soja
  • kokosflingor
  • ev. några limeklyftor

Tillagning

  1. Börja med salladen. Häll bönorna i ett durkslag och skölj dem väl. Tärna avokadon och skölj och torka ruccolan. Dela tomaterna i halvor.
  2. Blanda allt utom avokadon försiktigt. Salta och peppra och droppa över lite rapsolja.
  3. Stek eller grilla Quornfiléerna på båda sidorna enligt anvisningarna på paketet. Salta och peppra. Pensla på Sweet chilisås och strö över kokos mot slutet.
  4. Fördela salladen på fyra tallrikar och garnera med avokado och två Quornfiléer på varje tallrik.
  5. Droppa lite soja och gärna lime över avokadon.
trycket recept
recept som du kanske gillar