När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk Malay Curry - recept

serves
Portioner 4 - 5
cooking time
20 - 25 minuter
serves
358 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 300 g (1 paket) Quorn™ Bitar
  • 2 mellanstora lökar, finhackade
  • 4 tsk olivolja
  • 2 tsk pressad vitlök
  • 1 msk krossad ingefära
  • 3 kanelstänger
  • 3 hela kryddnejlikor
  • 2 tsk spiskumminfrön
  • 1 msk koriander, malen
  • 8 kardemummafrön
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 msk gurkmeja, malen
  • 1 tomat, hackad
  • 75 g tomatpuré
  • 2,5-5 dl vatten
  • 2 msk chutney
  • 4 potatisar, skurna i fyra bitar
  • Färsk koriander, hackad

Tillagning

1. Hetta upp oljan i en kastrull och stek upp löken tills den är mjuk. Tillsätt vitlök, ingefära och kryddor. Värm i ca 5 minuter.

2. Tillsätt Quorn™ Bitarna och låt blandningen sjuda ytterligare 10 minuter.

3. Tillsätt tomat, tomatpuré, vatten, chutney och potatis och låt sjuda till potatisen är mjuk.

4. Ta bort kastrullen från värmen när potatisen är färdig och strö den hackade koriandern över rätten.

trycket recept
recept som du kanske gillar