När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Wokade asiatiska zucchininudlar med Quornbitar

serves
Portioner 4
cooking time
10 minuter
serves
217 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 250 g Quornbitar
  • 1 msk vegetabilisk olja 
  • 3 msk soja
  • 3 msk risvin
  • 1 msk lönnsirap
  • 1 msk ingefärsrot, hackad
  • 1 msk kokosolja
  • 2 zucchini, skuren som nudlar med en grönsakssvarv eller hyvel
  • 1 morot, skalad och skuren i tändsticksstavar
  • 2 vårlökar, skivade
  • 125 g sockerärtor, skurna i halvor på längden
  • 2 pak choi, strimlade
  • 2 msk lönnsirap
  • 2 msk yuzujuice (om det inte finns, kan du i stället prova med 2 delar mandarinjuice och 1 del grapefruktjuice)

Tillagning

Förbered marinaden genom att blanda samman marinadingredienserna i en skål. Rör ned Quornbitar, täck över och låt stå i kylskåp i 20 minuter.

Hetta upp den vegetabiliska oljan och stek de marinerade Quornbitarna i 4–5 minuter. Ta bort pannan från plattan och håll det varmt.

I samma panna wokar du sedan zucchininudlarna och övriga grönsaker i kokosolja i 4–5 minuter, tills allt är mjukt.

Servera på tallrikar, toppa med de marinerade Quornbitarna och ringla över dressing.

Skriv ut
recept som du kanske gillar