När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetariska Mini-Piroger

serves
Portioner 25 - 30
cooking time
15 minuter
serves
kalorier * Per portion

De här lakto-ovo-vegetariska pirogerna är perfekta att servera som plockmat när du vill kunna bjuda på flera alternativ. Dessutom superenkla att slänga ihop – på en halvtimme är de redan färdiga.

Ingredienser

  • 300g Quorn Färs
  • 3 ark filodeg
  • 200 g fryst, tinad spenat, avrunnen
  • 200 g mozzarella (löpefri)
  • Salt
  • Peppar
  • Ägg till pensling

Tillagning

Sätt ugnen på 200 grader. Stansa ut rundlar om 10 cm i diameter av filodegen.

Stek färs i olja enligt anvisning på paketet. Salta och peppra efter smak.

Klicka ut färs, spenat och mozzarella på varje rundel. Pensla kanten med ägg (som lim) och vik över till halvmånar. Tryck ihop ordentligt. Pensla även utanpå pirogerna med ägg. Grädda i ugnen tills de fått fin färg, cirka 5 minuter.

Skriv ut
recept som du kanske gillar