När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk Umami burgare

serves
Portioner 4
cooking time
10 minuter
serves
kalorier * Per portion

En lakto-ovo-vegetarisk burgare i asiatisk tappning. Släng ihop den på ett par minuter och spendera resten av tiden med att njuta av alla goda smaker.

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 4 burgarbröd
  • 4 skivor ost (löpefri)
  • 4 msk majonnäs
  • 1-2 tsk wasabipasta
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Kimchi
  • Färsk koriander
  • Groddar
  • Picklade rädisor

Tillagning

Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.

Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.

Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.

Skriv ut
recept som du kanske gillar