När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk Triple Cheese Burgare

serves
Portioner 4
cooking time
20 minuter
serves
kalorier * Per portion

En riktig monsterburgare i lakto-ovo-vegetarisk variant för alla ostälskare. Vi kan bara säga MUMS!

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 4 burgarbröd
  • 4 skivor cheddarost (löpefri)
  • 4 skivor mozzarella (löpefri)
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • 2 msk crème fraîche
  • 4 msk cream cheese mögelost (löpefri)
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 2 tsk socker
  • Salt
  • Romansallad
  • Tomat
  • Groddar

Tillagning

Karamelliserad lök: Skiva lök. Hetta upp smör i panna på hög värme. Bryn löken så att den tar färg. Sänk värmen och låt löken mjukna 7-10 minuter. Salta och sockra.

Burgare: Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva cheddar och en skiva mozzarella i slutet av stekningen så hinner de smälta lite.

Cream cheese dip: Blanda crème fraîche och cream cheese till en slät kräm.

Montera burgarna med bröd, cream cheese dip, sallad, tomat, groddar och karamelliserad lök.

Skriv ut
recept som du kanske gillar