När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk Sloppy Joe

serves
Portioner 4
cooking time
20 minuter
serves
kalorier * Per portion

Nya trendburgaren i ovo-vegetarisk variant och med hemgjord chunky ketchup som pricken över i.

Ingredienser

  • 300g Quorn Färs
  • ½ dl BBQ-sås
  • 4 burgarbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Sallad
  • Picklad rödlök
  • Groddar
  • 500 g tomater, skurna i små bitar
  • ½ gul lök, skalad och hackad
  • 2 msk socker
  • 3 msk vinäger
  • ½ tsk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Tabasco

Tillagning

Chunky ketchup: Blanda tomater, lök, socker och vinäger i kastrull. Sjud på svag värme och reducera till ¼. Låt svalna och mixa grovt. Tillsätt dijonsenap. Smaksätt med de övriga kryddorna.

Stek färs i olja enligt anvisning på förpackningen. Blanda i BBQ-sås och smaka av med salt och peppar.

Montera burgarna med bröd, färs, sallad, groddar, ketchup och picklad rödlök.

Skriv ut
recept som du kanske gillar