När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk Low Carb Burgare

serves
Portioner 4
cooking time
15 minuter
serves
kalorier * Per portion

Den här superfräscha lakto-ovo-vegetariska burgaren är perfekt när du är sugen på burgare men gärna skippar brödet. Toppa med coleslaw, hummus och dina favoritgrönsaker.

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 4 skivor emmentalerost (löpefri)
  • 4 msk hummus
  • Isbergssallad
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • 3 dl finstrimlad vitkål
  • 1 finstrimlad morot
  • 3 msk crème fraîche
  • 2 msk majonnäs
  • ½ tsk fransk senap
  • ½ tsk socker
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Tomat
  • Avokado

Tillagning

Coleslaw: Blanda ihop crème fraîche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker, salt och peppar. Blanda i vitkål och morötter och rör om ordentligt.

Bryt av roten på salladshuvudet. Försök få ut så stora blad som möjligt och skölj noga.

Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.

Montera burgarna i salladsblad med tomat, coleslaw, avokado och hummus.

Skriv ut
recept som du kanske gillar