När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Stekta skurna Quornfiléer med färsk spenatsallad, mandlar, avokado och tomatjuice

serves
Portioner 4
cooking time
25 minuter
serves
504 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 400 g färsk spenat
  • 80 g mandlar, flagade och rostade
  • 1 avokado
  • 280 g stekta skurna Quornfiléer (2 paket)
  • 100 ml tomatjuice
  • 100 ml extra jungfruolivolja
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak

Tillagning

Skölj den färska spenaten i kallt vatten och torka noggrant.

Hetta upp en liten matsked olivolja i en stekpanna och stek Quornfiléerna tills de är gyllenbruna.

Rör tomatjuice med en matsked olivolja, salta och peppra och blanda väl.

Skala och tärna avokadon och låt stå under ett vått pappersark.

Vid servering: lägg färsk spenat på uppläggningsfat, lägg på Quornfiléerna, garnera med mandlar och avokadotärningar.

Toppa med blandningen av tomatjuice och olivolja.


Skriv ut
recept som du kanske gillar