När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Quornfiléer med taggiasca-oliver, soltorkade tomater och kapris

serves
Portioner 4
cooking time
20 minuter
serves
414 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 8 Quornfiléer (4 paket)
  • Olivolja
  • 200 g taggiasca-oliver
  • 200 g soltorkade tomater i olja
  • 200 g kapris
  • 1 glas vitt vin
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak
  • Persilja

Tillagning

Hetta upp 1 msk olivolja i en panna och bryn Quornfiléerna i 7–8 minuter. 

Tillsätt taggiasca-oliver och soltorkade tomater samt kapris.

Rör om och bryn i ytterligare 2 minuter.

Fräs ur pannan med ett glas vitt vin. Salta och peppra efter smak.

Strö lite persilja över Quornfiléerna och servera.

Skriv ut
recept som du kanske gillar