När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Ägg med Quornbitar - recept

serves
Portioner 8
cooking time
10 minuter
serves
549 kalorier * Per portion

De här äggen är ett roligt tillskott på påskbuffén. De är inte bara goda utan ser även festliga ut.

Ingredienser

  • 100 gram Quorn™ Bitar
  • 8 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 finhackad röd lök
  • 0,5 finhackad röd paprika
  • 2 msk hackad färsk dragon
  • 1 msk senap
  • Salt och peppar

Tillagning

  1. Stek Quorn™ Bitar så att de får fin färg och låt dem därefter svalna.
  2. Skär av toppen av äggen, gröp försiktigt ut äggulorna och lägg dem i en skål.
  3. Mosa äggulorna och blanda i majonnäsen, Quorn Bitar och övriga ingredienser. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Fyll äggen med blandningen och servera på påskbordet!

Tips: Det går lika bra att göra vanliga ägghalvor om man föredrar det

trycket recept
recept som du kanske gillar