När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Om FÖRETAGET

Ett unikt varumärke

Quorn är gjort av svampproteinet Mycoprotein™ (svampprotein). Mycoprotein™ (svampprotein) är ett näringsriktigt, köttfritt och högkvalitativt protein, som är fettsnålt och rikt på protein och fibrer.

Quorn har liknande utseende och konsistens som kött, vilket är perfekt om du vill fortsätta laga dina favoritmåltider, fast utan kött och med mindre kalorier och mindre mättat fett.

Möter viktiga kundbehov

Quorn möter flera stora globala trender såsom minskad köttkonsumtion, vegetarianism, hjärthälsa, vikthantering och övervikt. Vi gör det möjligt för våra kunder att njuta av mer hälsosamma varianter av sina favoriträtter.

Quorn liknar utseendet och konsistensen av kött, men har färre kalorier, lägre fetthalt och mindre kolesterol.

Global efterfrågan på protein Den globala befolkningsökningen innebär att efterfrågan på protein kommer att öka med minst 70 % till 2050.

Bättre för dig. Bättre för planeten.

Att äta Quorn istället för kött kan vara ett mer hållbart alternativ. Exempelvis är koldioxidavtrycken av Quorn Färs 70% lägre än av nötkött. Quorn är alltså bra både för dig och för planeten.

GLOBAL NÄRVARO

Quorn är det mest tillgängliga köttfria alternativet runtom i världen tack vare dess överlägsna smak och konsistens, jämfört med andra köttfria alternativ. Du hittar våra produkter på 15 marknader runt om i världen: Storbritannien, Irland, Luxemburg, Singapore, Sverige, Nederländerna, Finland, Tyskland, Belgien, Danmark, Norge, Schweiz, USA, Australien, Nya Zeeland. Vi är marknadsledande i de flesta av dessa länder.

GLOBAL NÄRVARO