När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Sverige först ut med efterlängtad nyhet

Sverige först ut med efterlängtad nyhet

Quorn lanserar två veganska produkter i Sverige i slutet av september: Veganska Nuggets och vegansk schnitzel. Utvecklingen har pågått intensivt i över tre år. I de nya produkterna har äggvitan ersatts med potatisprotein vilket i kombination med att produkterna fryses ger goda produkter med bra konsistens.
- Vi har dagligen i flera år hört av veganer som önskar veganska Quorn-produkter, både i Sverige och övriga Europa, så det här är en milstolpe i Quorns historia. Vi ser det som ett nytt kapitel, säger Ami Blackburn, European Brand Manager på Quorn Foods.