När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Hållbar UTVECKLING

DET BÖRJADE
MED EN
STORSLAGEN IDÉ

Våra rötter går tillbaka till 1960-talet, en tid då det fanns en äkta oro för vår förmåga att föda världens befolkning. Som ett svar på detta skapade Lord Rank, vår grundare, ett projekt som hade till mål att hitta en ny proteinkälla.

Läs hela vår hållbarhetsrapport

BÄTTRE FÖR DIG
OCH FÖR PLANETEN

Quorns produkter är tillverkade av Mycoprotein™ (svampprotein). Mycoprotein™ (svampprotein) är ett näringsriktigt protein som är köttfritt, har en naturligt låg halt mättat fett och är rikt på protein och fibrer. Quorn-produkter har samma smak, utseende och konsistens som kött och är perfekta om du vill äta mindre kött eller skapa mer hälsosamma varianter av dina favoriträtter.

Rekommenderas av läkare,
näringsfysiologer
och hjärt-
fonder
över hela
världen

EN KOMMENTAR FRÅN VÅR VD

På Quorn har vi ett enkelt mål: att hjälpa kunderna att äta mindre kött. De etiska, hälsomässiga och miljömässiga fördelarna med Quorn-baserad mat innebär att socialt ansvar är hjärtat i allt vi gör.

Kevin Brennan

Vi strävar efter enastående
miljöprestanda
från gård till gaffel